top of page

CROSSPULS met geperforeerde metalen kanalen

 

Deze kanalen kunnen toegepast worden in elk type project (sporthal, kantoor, zwembaden, productie, lobby, winkelruimtes, labo’s). Deze doorgedreven technologie van luchtverdeling richt zich op de meest minimale vermogens en energetische aspect van de installatie. Het verschil met de traditionele luchtverdeelsystemen, bestaat erin dat deze nieuwe technologie een homogene verdeling garandeert in de ruimte, met slechts een temperatuursverschil van 1,5 graden ! Kostprijs voor uw verwarming en koeling zal dus aanzienlijk dalen.

 

Het PULSIE principe wordt toegepast om de volledige luchtmassa van een ruimte gecontroleerd en perfect gedetermineerd in beweging te brengen dankzij een zorgvuldig uitgewerkt patroon tussen kleine ( secundaire ) en grotere ( primaire ) laserperforaties in het kanaal. Het tangentiële en coaxiale aspect zal zorgen voor de correcte diffusie aan lage snelheid, doch met mogelijke worpen tot 50 meter !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk project wordt voorafgegaan met een uitgebreide studie, exclusief ontwikkeld door CROSSFLOW, waarbij elke perforatie, elke positie en het aantal kanalen zorgvuldig wordt bestudeerd en eventueel wordt vereenvoudigd. 

 

Projecten met slechts 0,4 luchtwissels en een garantie van 1,5 graad temperatuurs verschil in functie koelen of verwarmen zijn reeds een voorbeeld van dergelijke installaties !

Gaine microperforée

De belangrijkste voordelen

 

·         Esthetisch aspect van de gladde kanalen, geen spiraalkokers ! 

          (laserperforaties)

·         Aanzienlijke reductie van de montage van 30% tot 50%

          dankzij de sectie van 1,5 m  

·         Meer dan 35 jaar ervaring met de technologie van pulsie

          en diffusie van lucht.

·         Assistentie bij de ontwikkeling / realisatie en dimensionering

          van de kanalen.

·         Verschillende materiaalsoorten en RAL kleuren mogelijk.

·         Geen condensatie.

·         Geen afvoerkanalen meer nodig.

·         Homogeniteit van de omgevingstemperatuur.

·         Geen intensief onderhoud noodzakelijk.

·         Dankzij een variabel debiet kan u besparen op energie !

Project en studie :

 

Samen met de installateur of eindklant bepalen we de mogelijkheden van uw project, in functie van de verwachtingen en de technische haalbaarheid van de te behandelen ruimte, de prestaties, de energiebesparing, de luchtsnelheid. Een complete analyse wordt gemaakt teneinde de installatie te vereenvoudigen en de investerings-, installatie- en energetische kosten tot een minimum te herleiden !

 

De installatie wordt dus ook inderdaad herleid tot het minimum dankzij de handige afmetingen per module van 1,5m. Bovendien is dit systeem ook in eender welke RAL kleur verkrijgbaar ! 

bottom of page