top of page

 

De Gripple Hangers, die in verschillende maten voor specifieke gewichten verkrijgbaar zijn, zijn veelzijdig, simpel en ontworpen voor het ophangen van allerlei type kanalen, van ovaal tot spiraalvormig en rechthoekig. Elke Gripple hanger wordt geleverd met een bepaalde lengte voorgeknipte kabel met aan het uiteinde een voorgefelste Afwerking, aangepast aan diverse ondergronden zoals beton, metaal en hout. Onze kant-en-klare kits maken alle voorbereidingswerkzaamheden op de bouwplaats overbodig zoals snijden, zagen en vijlen en vervangen extra accessoires zoals schroeven en moeren.

van verwarming, ventilatie en airconditioning.

Alle grote bouwprojecten bevatten een doolhof van leidingen en ventilatiekanalen die vragen om een ophangsysteem dat niet alleen snel en eenvoudig is maar ook instaat voor veiligheid, stevigheid en bescherming. Gripple zorgt daarvoor.

 

 

Onze aanpak van het ophangen van HVAC-voorzieningen is een enorme verbetering van de nu verouderde 'beugel en stang'-methode en is tot zes keer sneller – de kabel wordt eenvoudig rond de onderkant van het kanalensysteem gewikkeld waardoor de installatie aanzienlijk efficiënter geschiedt. De flexibiliteit van ons systeem bespaart niet alleen tijd en arbeidskosten, het maakt ook ophanging van kanalensystemen onder elke willekeurige hoek mogelijk en zorgt niettemin voor een stevige ondersteuning na de montage.

 

Onze hangers, die opvallen omdat ze zowel lichtgewicht als esthetisch aantrekkelijk zijn, besparen op het totale materiaal en gewicht van een volledige constructie, en hebben ontwerpeigenschappen waarmee de klus niet alleen goed wordt uitgevoerd, maar er ook nog goed uitziet.

 

Gripple hangers zijn veiliger dan draadstangen, veel eenvoudiger in gebruik en vormen de perfecte all-round oplossing voor het gehele scala van verwarming, ventilatie en airconditioning.

bottom of page