GEPERFOREERDE METALEN KANALEN

 

Naast de reeds gekende textielkanalen welke Crossflow kan aanbieden, wordt het aanbod uitgebreid met een uniek en uiterst efficiënt systeem van luchtverdeling via metalen geperforeerde kanalen. Deze aanvulling vloeide voort uit het feit dat er op de Franse en Belgische markt geen fabrikant aanwezig was die gespecialiseerd was in de productie en calculatie van deze metalen geperforeerde kanalen voor de HVAC.

Met een eigen ontwikkelde techniek van DIFFUSIE of PULSIE wordt de klimatisatie van grote open ruimtes herleid tot een minimum aan investerings- en plaatsingskost. Met meer dan 35 jaar ervaring werd het concept van geperforeerde metalen kanalen geperfectioneerd voor het gebruik van zowel koeling, verwarming en ventilatie door slechts één en hetzelfde kanaal ! Het gekende netwerk aan diverse luchtkanalen, plenumboxen, roosters, kleppen,…. kunnen vanaf nu achterwege blijven.

 

Het volledige systeem berust op een geavanceerde techniek waarbij de luchtmassa rond het kanaal zodanig bewerkt wordt , dat er geen condensatie optreedt, en de volledige ruimte in slechts 2-3 minuten kan behandeld worden, zonder tochtgevoel ! 

 

 

 

 

 

© 2015 by Crossflow. 

Kantoor  -  Bureaux                 
Gebuurweg 33 - B-9260  WICHELEN

 

Tel : +32 (0)52/51 97 57     www.crossflow.be

BTW : BE0534 403 781        

 

metalen geperforeerd kanaal Crossflow